Odvetniška pisarna

Področja dela

  • Civilno pravo
  • Kazensko pravo
  • Gospodarsko pravo
  • Družinsko pravo
  • Prekrškovno pravo
  • Odškodninsko pravo
  • Mednarodno pravo

Naš pristop

 V odvetniški pisarni smo specializirani, da vam pojasnimo pravo z vašega vidika.  Posvečamo se razumevanju rezultatov, ki jih želite, in vam pomagamo razumeti, katere ukrepe lahko izvedemo v vašem imenu. Sodelovali bomo z vami na vsakem koraku, da bi se prepričali, da razumete izbire, ki jih sprejemate, in se počutite varne, da jih naredite.

Ekipa, ki dela za vas

Vsako jutro se naša pravna ekipa sestane, da razpravlja o naših primerih. To pomeni, da ne glede na to, s kom sodelujete v naši pisarni, strokovno znanje celotne ekipe je na voljo vašemu primeru. 

Izkušnje pisarne

Naša odvetniška pisarna združuje pravnike z različnih pravnih področij, ki so svojo pot začeli in nadaljevali v vseh panogah pravosodja in s svojimi pridobljenimi izkušnjami pomagajo posameznikom doseči želene rezultate.

Naša Ekipa

Odvetnica Ines Vračko

​​

Odvetnica Ines Vračko je diplomirala na Pravni fakulteti v Mariboru, v času študija in po zaključku je kot pripravnica začela kariero v renomirani odvetniški pisarni, kasneje je pripravništvo nadaljevala na Okrožnem državnem tožilstvu na Ptuju, Vrhovnem državnem tožilstvu RS, Višjem sodišču v Mariboru in Okrajnem sodišču na Ptuju. Po opravljenem pravosodnem izpitu je kot strokovna sodelavka nadaljevala svojo poklicno pot na Okrožnem državnem tožilstvu na Ptuju, kasneje pa na Vrhovnem sodišču. Od leta 2015 je samostojna odvetnica.

Odvetnica Mihaela Bulović Ćulum​​​Odvetnica Mihaela Bulović Ćulum je diplomirala na Pravni fakulteti v Mariboru, v času študija in po zaključku je kot pripravnica začela svojo poklicno pot na Javnem medobčinskem stanovanjskem skladu, kasneje je z delom kot pravna svetovalka nadaljevala na občini. Z delom je nato kot sodniška pomočnica in po opravljenem pravosodnem izpitu nadaljevala na Okrožnem sodišču v Celju, kasneje pa še kot odvetniška kandidatka v priznani odvetniški pisarni v Mariboru. Od leta 2013 deluje kot samostojna odvetnica.

Polona ErženNaša pravna pomočnica in vodja pisarne bo delala z vami in vam posredovala informacije, ki jih potrebujete. 

Iris Zgaga

​​

Obiskuje magistrski študij Pravne fakultete v Mariboru in je postala del ekipe v letu 2018, kjer sodeluje kot strokovni sodelavec.